Tämän slamin tein kaverin luona. Keskellä on kimalleliimaa jota ei kunnolla kuvasta erota.

 

Tässä saman slamin takakansi jossa myöskin keskellä kimalleliimaa.

 

Tämäkin on tehty kaverin luona. Enkelin kuvat lahjapaperista leikattu. Molemmat puolet samanlaisia.

 

 

Tähän järkättyyn peruskysymysten slamiin tein tänään tällaiset kannet.

 

Keinuheppa kansikin on tänään tehty. Kuvan kopioin yhdestä askartelulehdestä. Tuon kukkaleikkurin ostin vähän aikaa sitten Tiimarista.

 

Sitten vielä tänään tehty a6 kokoisen slamin kansi, jonka toisella puolella (taka kannessa) on kortti. Tämä etukansi on uusiksi tehty papan vanhasta kortista.

 

Voisi tässä joku päivä osallistua decoihinkin kun nyt ei ole tullut decoiltua. Ideoita syntyisi enemmän jos saisin tulostimeen ostettua värit.

 

Sain kaveriltani joululahjaksi 10 päivän ladylinen kokeilu kortin. Siellä olen nyt viitenä päivänä käynyt arkipäivinä. Saatan sitten myös liittyä siihen kun nyt ei menisi edes liittymismaksua joka normaalisti olisi 100 euroa. Aika hintavaa tuo kyllä muutenkin on mutta ajattelin kysäistä onko aina kuukaudessa mahdollista maksaa se kahdessa erässä. Olen kyllä aivan innoissani tuosta, vaikka yleensä en nykyään liikunnasta paljoa ole välittänyt. Olen käynyt siellä kuntosalin puolella, kahdesti bodybalancessa, kerran RPV:ssä (reisi pakara vatsa), pyöräilemässä (olikohan se nimeltään spinning?) sekä bodyjamissa. Tuossa bodyjamissa oli vaikeuksia pysyä mukana ja tuo pyöräily oli minulle liian raskasta tehtäväksi kaikki kunnolla. Vielä on juttuja joita haluan kokeilla, mutta tähän mennessä olen eniten tykännyt kuntosalilaitteiden lisäksi RPV:stä sekä bodybalancesta. Tänä viikonloppuna en sinne mene, huomenna varmaan kotikotiin menen kun äidillä on synttärit, mutta maanantaina taas sitten.