Huomasin kauhukseni lihoneeni hieman lisää  niinpä olen pitkästä aikaa käynyt jälleen aivan urakalla ladylinella niin jumpassa kuin salillakin. Ensimmäistä kertaa elämässäni on näin vaikeaa laihduttaa. Enpä kyllä ennen näin läski ole ollutkaan. Parina päivänä olen nyt jumpannut kotonakin. Ensi viikolla taas ladylinelle kunhan vaan bussirahaa saan.

Puhuttiin äidin kanssa että tarvitsisin uuden laatikoston niinpä äiti osti minulle Kontista lipaston. Nyt on mukava askarrella kun tarvikkeet ovat lähempänä eikä aina tarvitse ryömiä komeroon laatikkoa raahaamaan, jossa askartelutarvikkeet olivat. Sain kirjahyllyltäkin lojumasta tavaroita pois. Tänään äiti ja iskä tuon lipaston tänne toivat. En nyt jaksanut kuvaa alkaa käsitellä. Punaisen liinankin pistän vielä tuohon.

Ostin itse kontista 2 hienoa paitaa, joista laitan tänne myöhemmin kuvat, kun ovat nyt pesun jäljiltä kuivumassa. Lisäksi löysin viimeinkin (Tiimarista) vihreitä sekä valkoisia paljetteja, mukaan tarttui myös kissa vihko. Niitä vihreitä paljetteja olinkin jo kaipaillut pitkään. Eräänä päivänä ostin h-kuoria niin puoli pakettia meni rästeihin saman tien. Ovat vielä niin hirveän hintaisiakin, mutta niistä en ala tinkimään, on swappailu kyllä niin kiva harrastus.

Edelleenkin olen sitä kalenteria tekemässä. Mustat "hihatkin" pitäisi neuloa joskus loppuun.