Piiiitkästä aikaa innostuin äsken decoilemaan ja se oli oikein mukavaa. Siitä on aikaa kun viimeksi olen decoillut. Yritin skannata äsken osallistumisiani mutten näköjään saa sitäkään laitetta toimimaan jostain syystä (ja on kyllä töpseli seinässä) ja nyt minulla ei siis ole mitään kuvamahdollisuuksia tänne laittaa, ihan syvältä :(. Ehkä myöhemmin saan ne skannattua, pitää kokeilla sitä sitten joskus.

Kävin tänään Lidlissä ja ostin askartelupakkauksen (en aikoihin ole ostanut askartelutavaraa kun entisiäkin on aika paljon), naisten sukat, leppäkerttu munakellon ja ruokaa. Pidän kovasti siellä myytävästä katkarapusalaatista, sitäkin ostin kaksi rasiaa. Lisäksi ostin sieltä valmis salaatin ja ensimmäistä kertaa söin yhtä hyvän makuista valmis salaattia. Siinä oli ainakin kurkkua, salaattia, punasipulia, kirsikkatomaattia, oliiveja, fetajuustoa ja kastike, lisäsin vielä sivuun katkarapusalaattiakin. Vatsa täyttyi hyvin vaikkei ennen ole täyttynyt valmis salaateista, ellei ne ole olleet ruokaisia (esim. jossa on ollut makaronia tmv).

Edelleenkin olen tekemässä kauneus/terveys kansiota. Toivottavasti saan joskus ostettua tarpeeksi mustetta, kun tähän mennessä siinä on jo reilusti yli 100 sivua ja lisää on tulossa. Nyt menen kahville ja voisarvelle ja avaan telkkarin.