Aforismikansio (en runoja siihen tehnytkään ollenkaan) on liimausta vaille valmis. Jospa pian innostuisin sitä liimailemaan. Nyt olen tekemässä (äidille jälleen) kansiota jossa on juttuja terveydestä, kauneudesta ja vinkkejä niistä sekä hyvinvoinnista. Äidille jos kelle se kansio on omiaan kun touhuaa paljon töitten lisäksi vielä kotiaskareidenkin parissa ja ottaa aina ensimmäiseni muut huomioon. Nyt kun näistä kansioista olen innostunut niin taidan vielä joskus tehdä kissa aiheisen kansion, johon tulee mm. historiaa kissoista, yleistä kissoista, hoidosta jmv, runoja ja mietteitä  kissoista, kissamaisia mainoksia ja niin edelleen. Mielessä on myös pyörinyt siivouskansionkin tekeminen jossa olisi vinkkejä kodinhoitoon jmv.

Molisija kissa on ihan uskomaton! Se molisi läpi viime yön, tämän aamun, vielä sittenkin kun heräsin ja nyt se molisee taas kun tulin kotiin. On ihme jos naapurit ei jos häiriinny tuosta kun molisee välistä kuin syötävä! Pariin otteeseen yöllä nukkui kainalossani kunnes taas lähti molisemaan ja kapsuttamaan ovia tassuillaan.

Odotan ruoan valmistumista, on valkosipulilohkoperunoita, seitileikettä yrttikastikkeella sekä kermaviilikastiketta jossa on sipulia ja suolaa. On jo nälkä. Kahviakin tekee mieli.