...siispä höpisen sellaisia mihin kuvia ei tarvita. Monitoimilaitteeni pitäisi uusiksi asentaa mutten tiedä missä se levy on jota siinä tarvitaan.

Olen jälleen uusia slamiswappareita hakemassa kun slameja tulee aina niin vähän ja  jonnekin monet swapparini ovat "kadonneet". Slameista tykkään decojen ja kuorien lisäksi koska voi ottaa rennosti niiden parissa. Decoja ja kuoria minulle kyllä tulee ihan riittävästi.

Facebook sivuni ovat täysin sekaisin, se vaihtaa kuvan aina itsekseen ja näyttää tekstit milloin huvittaa, enkä pysty kunnolla kommentoimaankaan toisten kirjoituksia tai omianikaan. Ei se sellaista ole että siellä joku minun sivuillani kävisi vaan se on muuten jotenkin tosi sekaisin. Vituttaa välistä ihan se, mutta toisaalta en haluaisi hermostua jonkun nettisivun takia. Profiilikuvankin tahtoisin vaihtaa (paitsi ettei se aina suostu vaihtamaan kuviani heti vaan vasta monen päivän päästä) niinpä odottelen siskolta sähköpostiini kuvia, jotka ovat viime keskiviikolta kun kävin heillä juopottelemassa.