Nyt on monena päivänä tullut tehtyä kauneudenhoito jmv/kodinhoito kansiota johon siis kerään kaikkea kauneudenhoitoon, kodinhoitoon, painonhallintaan ja laihdutukseen  liittyviä sekä muitakin vinkkejä. Vinkit otan ylös eri lehdistä ja netistä, jotka kirjoitan käsin kun ei ole tietokoneessa väriä ja jos olisikin niin  sitten sitä myös menisikin paljon. Erittelen ne eri osa-alueille, esim. meikkaus, laihdutus, yleinen kauneudenhoito, terveys, kodinhoito jne. Niitä on ihan mukava kirjoitella sohvannurkassa :).

Tänään ostin 3 siideriä (tarkoituksena siis että jaksan huomenna olla hereilläkin) ja nyt niitä olen juomassa. Tupakkakaan ei nyt maistu niin hyvältä kuin yleensä juodessa, mutta sehän on vain hyvä. Muutenhan siis en ole polttanut enää pariin-kolmeen vuoteen.

Keskiviikkona käytiin kävelemässä ja matkan varrella oli tosi korkealla hyvin pitkät raput joten nyt on kaikki lihakset vieläkin aivan tönkköinä. Rapuissa meinasi korkeuden vuoksi iskeä paniikki, joten pelko sai minut menemään ne nopeasti ylös vaikka samalla olisin tahtonut jähmettyä paikoilleni. Eilen kaupassa käydessä kävelin pitempää lenkkiä takaisin ja tänään kävin kaupassa ja myöhemmin vielä kioskilla. Kävelyä olisi tarkoitus jatkaa.