Viime yönä kun en saanut unta, niin lähdin seitsemän jälkeen aamulla ostamaan tortilla aineksia, kun mieliteko oli niihin niin kova. Jo kahdeksan aikaan aamulla niitä pääsin syömään, mikä on aika epäterveellistä ja lihottavaa. Laittaisin kuvan, mutta se ei onnistunut kunnolla.

Laitoin tortilloihin chilitonnikalaa, fetajuustoa, oliivia, säilykepaprikaa ja guacamoledippiä. Tein myös tortilloja joissa oli muuten samat ainekset paitsi tonnikalan tilalla oli jauhelihaa johon sekoitin puoli purkillista oriental chilikastiketta. Tarkoitus oli laittaa joukkoon vielä juustoraastetta, mutta unohdin. Lisäksi syömistään odottaa vielä curry tonnikala sekä chili dippikastike. Jälkiruoaksi ostin suklaajäätelöä.

Tänään on siis aivan turha valittaa läskeistäni kun sorruin tuollaisiin herkkuihin.

Herkuttelun jälkeen rupesin nukkumaan ja herätessä en kunnolla tiennyt mikä vuorokauden aika on menossa. Katsoin kelloa niin se oli noin 17.00. Mitenkähän yöllä saan unta :(. On muutenkin hömelö olo kun nukuin noin pitkään. Tänään jaksan vain slameilla. Helpostikuoret on loppu ja saan niitä lisää sitten kun rahaa saan lisää, näistä rahoista en niitä vielä raaski ostaa. Tänään meni paljon rahaa kuuteen eri laskuun. Lähikaupan postikin lopettaa 14.8. Harmittaa, kun ensin lopettivat lähikirjaston ja nyt postin, juuri kun ne olivat lähettyvilläni.

Perjantaina saatan kuitenkin juoda hieman alkoholia kun siihen on ollut mielitekoa lähi aikoina. Tupakkaakin tekee vähän väliä mieli, vaikka olen lopettanut vajaat vuosi sitten, tosin juodessa tulee vielä poltettua ja silloin nautin tupakasta täysin rinnoin, vaikka ensimmäinen meneekin aina jalkoihini niin että pitää kävellä varoen seinää pitkin.

Meidän ihana vene on nyt myyty ja vanhemmat ostivat pienemmän veneen, jota en vielä ole nähnyt.

Nyt kahvin keittoon.