Sain muutama päivä sitten valmiiksi erään jutun jonka tekemisessä minulla meni 10 vuotta. En nyt tässä selitä sen kummemmin että mistä oli kyse mutta sen jutun valmistuessa olo oli hieman hassu ja joltain osin tyhjäkin.

Nyt kovasti odottelen joulua ja sitä kun pääsee porukoille. Kisut näkee sitten perheen koiran ekaa kertaa (olenkohan siis maininnut että vanhempani ottivat jälleen pentukoiran. Edellisen hauvelin kuolemasta on hieman yli vuosi). Jännityksellä odotan kuinka ne suhtautuvat toisiinsa. Käydään äidin ja koiran kanssa sitten kävelyllä ettei tämä plösö kroppa pääsisi entistäkin plösömpään kuntoon. Kissat kävivät viime maanantaina rokotuksissa ja siihen meni paljon rahaa, niinpä en teekään siskolle ja/tai äidille joulutavarakalenteria. Ehkäpä ensi vuonna sitten.

Jos en tänäkään jouluna saa lahjaksi digikameraa (koska kellään ei sellaiseen ole varaa) niin hommaan sen sitten itse osamaksuilla, kun olen sitä jo parina synttäreinä ja jouluina toivonut.

Olisi osallistuttava myös järkättyyn kissa kirjevihkoon, kun vaan saisin siihen intoa. Kirjeitäkin pitäisi kirjoitella mutta kirjeen kirjoittelu into on jossakin hukuksissa.

Taas on ilmeisesti lähettämäni posti ties missä kun tällä kerralla tarkastin vielä osoitteenkin että ei vahingossakaan olisi mennyt väärään osoitteeseen, mutta postia takaisin päin ei vaan nyt kuulu, sellaisiltakaan jotka postivat swappia aina nopeasti. Alan olla postien suhteen jo niin miinuksilla etten jatkuvasti voi lähettää postia saamatta sitä välistä itsekin. No, jospa se olisi vaan siitä kiinni kun on joulukuu ja postissa kamalasti postia.