Tämä päivä on ollut ihmeen jumiva, enkä ole saanut paljoakaan aikaiseksi. Väsyttääkin koko ajan. Yleensä päivät menevät liiankin nopeasti ohi kaikkea touhutessa mutta tänään on tehnyt mieli vain enimmäkseen löhöillä ja olen sille löhöilyn halulleni antanut periksi kun ei nyt mitään velvollisuuksiakaan ole hoidettavana.

Yksi kissoista on jälleen porukoilla hoidossa, kun se monesti siellä käydessään piristyy kun siellä taitaa olla enemmän virikkeitä ja tilaa (sekä perheen kissa jonka kanssa se tulee hyvin toimeen). Täällä luonani tämä yksi kissa jatkaa öisin oopperaansa. Nytkin se nukkuu, aikeenaan nousta taas nukkumaan käydessäni molisemaan. Piti ottaa cd-levytelinekin pois kun tämä kisu meni öisin siltä telineeltä tiputtelemaan levyjä lattialle. Sen telineen kun olin pois ottanut esiltä, niin seuraavana yönä se rapsutteli hiekkalaatikkoa pitkään aikaa, eikä siitäkään loppua olisi tullut ellen väliin olisi mennyt. On ihme etten ole vielä onneksi saanut mitään valituksia naapureilta.

Nyt voisi mennä kahvin keittoon. Kahvin juonti vaan ei piristä minua yhtään. Toivottavasti huomenna ei olisi näin väsyttävä päivä. Mutta eiköhän se tästä taas hommat lähde sujumaan.

Kuvassa oleva kissa on huomattavasti rauhallisempi kuin molisija kissa. Tällä mustalla kisulla on vaan jatkuvasti  tapana tulla jalkojen eteen tai jalkojen väliin kun on kävelemässä. Lisäksi se tykkää loikoilla lattialla selällään.